Login or sign up Lost password?
Login or sign up
Nak reflex sikit lah cerita dulu, si arel ni and that boys yang selalu tidur bersama aku mula mula aku selalu peluk arel dan cium dia dan sesekali menggeselkan batang aku yang menegang dalam seluar pendek masa peluk dia sehinggalah suatu malam masa arel yang selalu duduk atas ribaan aku sambil lepak kat tepi jalan kampong tu memegang batang aku yang sedang menegang dengan selamba sambil tersenyum.